Ja në çfarë kushtet kalojmë gjendjen e pandemisë të burgosurit e Idrizovës (video)

“Ja në çfarë kushtet kalojmë gjendjen e pandemisë”, ishte porosia e dërguar në adresë të Flakës.

Në video që zgjat rreth 3 minuta, shihet oborri i burgut në moçale, kuzhina e burgut në gjendje kaotike, korridoret në situatë aspak të favorshme për mbijetesë, ashtu sikurse edhe dhomat e gjumit dhe banjot.

Reklame

Brenda burgut vërehen edhe kafshë, siç është macja që del nga dritarja. Për më tepër ndiqni videon e arritur në redaksinë tonë.

Përveç titrimit, redaksia nuk ka ndërhyrë në përmbajtjen e video. Personi që dërgoi porosinë është i njohur për redaksinë tonë. Flaka