Ja në cilat shtete qytetarët e Maqedoniës mund të shkojnë pa test dhe karantinë

Maqedonia e Veriut prej nesër i hap të gjitha vendkalimet kufitare për qytetarët e saj dhe të huajt.

Me këtë vendim qeveritar, nuk është i obligueshëm test PCR për koronavirus si dhe karantina apo vetizolimi.

Reklame

Qytetarët e Maqedonisë së Veriut pa kushte, test dhe karantinë mund të udhëtojnë vetëm në Serbi, Shqipëri, Kosovë dhe Turqi, ndërsa në vendet e tjera këto kushte janë obligative.