Ja në sa ora do të falet Fitër Bajrami

Njoftohen besimtarët se dita e parë e Fitër Bajramit do të jetë nesër ( e diel ) dhe se namazi i Fitër Bajramit do të falet në ora 5 e 45, kurse namazi i sabahut do të falet në shtëpi pasi te thiret ezani.

Do të jepet një salat në xhami si shenjë që të fillojnë të mblidhen për namaz të Bajramit..