Ja sa kushton testi për Covid 19 në Maqedoni dhe a vlen për Gjermani

Disa mërgimtarë të cilët kanë ardhur më herët në Maqedoninë e Veriut mezi kanë siguruar terminet për ta bërë testin për Covid 19, njofton agjencia e lajmeve INA.

Interesimi për këto teste tek mërgimtarët është shtuar për faktin se gjatë kthimit nuk duan që ti nështrohen karantinimit apo vetizolimit në Maqedoni.

Agjencia e lajmeve INA njofton se edhe testet e Maqedonisë vlejnë në Gjermani, por jo 72 orë, vetëm 48 orë.

Një test për ta verifikuar nëse jeni pozitiv apo negative me koronavirusin kushton 5500 denarë. (INA)