Ja sa raste me covid u regjistruan gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoni

Ministria e Shëndetësisë ka informuar se në 24 orët e fundit prej 2.424 testimeve të bëra kanë rezultuar 460 raste të reja pozitive me koronavirus, prej tyre 185 raste janë shënuar vetëm në Shkup.

Në periudhën e njëjtë kohore 7 persona kanë humbur betejën ndaj kovid-19, edhe atë tre prej tyre ishin nga kryeqyteti, dy nga Manastiri, dhe nga një personishte nga Kumanova dhe Berova.

Gjitashtu sipas ministrisë së shëndetësisë, në 24 orët e kaluara 543 të infektuar janë shëruar.

Që nga fillimi i pandimsë në vendin tonë numri i të diagnostifkuarve me koronavirus ka arritur në 215.585, i të shëruarve në 200.003, të vdekurve në 7.581, ndëra momentalisht raste aktive në vendin tonë janë gjithsej 8.001. /SHENJA/