Ja sa raste me covid u regjistruan gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoni

3.073 testime janë realizuar për 24 orë në Maqedoninë e Veriut prej të cilave 490 kanë rezultuar pozitive, njofton Ministria e Shëndetësisë.

Në po të njëjtën periudhë janë regjistruar 201 të shëruar dhe 11 viktima.

Viktima më e re në moshë është 35 vjeç nga Prilepi.

Në mënyrë shtesë në Regjistrin për persona të vdekur nga Covid-19 janë regjistruar edhe 3 viktima që e kanë humbur jetën gjatë periudhës prej 13 deri më 19 tetor 2021./TV21