Ja sa raste të reja me COVID-19 në Maqedoni u regjistruan sot

Ministria e Shëndetësisë informon se sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik, në 24 orët e fundit janë kryer 755 teste, dhe 51 raste të reja me kovid-19 janë regjistruar në:
Shkup – 25, Prilep – 9, Kavadarc – 7, Strumicë dhe Struga – nga 2, Kumanovë, Shtip, Veles, Koçan, Kërçovë dhe Dellçevë – nga 1.

308 pacientë të rikuperuar nga:

Shkup – 135, Ohër – 36, Kavadarcë – 18, Strugë – 15, Veles – 14, Prilep – 12, Manastir – 10, Kriva Pallankë – 7, Tetovë dhe Negotinë – nga 6 Shtip – 5, Strumicë, Koçan, Dibër dhe Krushevo – 4 secili, Kumanovë, Kërçovë dhe Gostivar – 3 secili, Sveti Nikole, Gjevgjeli, Berovë, Probishtip, Vallandovë dhe Makedonski Brod – nga 2, Radovish, Vinicë, Kratovë, Bogdanci, Demir Kapi, Pehçevo dhe Dojran – nga 1.

Virusi në fjalë u ka marë jetën 7 personave.