Ja sa raste u regjistruan sot me koronavirus në Maqedoni

Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 2.896 teste dhe janë regjistruar 17 raste të reja të COVID-19, dhe atë: Shkup – 6, Tetovë – 9, Prilep 1 dhe Gostivar 1 rast i ri.

Në ndërkohë pas 10 ditësh regjistrohet edhe një viktimë nga Shkupi.

Nga Instituti I Shëndetit Publik (ISHP) njoftojnë edhe për 8 pacientë të shëruar nga koronavirusi. Numri i rasteve aktive është 241.