Ja si e kam blerë makinën e shtrenjtë, moderatorja e njohur shqiptare flet për ‘jetën e luksit’ (Video)

Moderatorja e njohur, Nevina Shtylla, ka treguar sot për jetën e saj dhe raportin që ajo ka me shpenzimet. Në rubrikën “Trotuar” në “E diell”, Nevina ka treguar se shumë shpenzime ‘të tepëruara’ i bën dhe për shkak punës dhe rritjes së saj nga ana ekonomike. Më tej moderatorja ka treguar se ajo ka shpenzuar shumë tek makina, pasi mendon se e ka ndihmuar për të pasur një status tjetër.

NEVINA: Kur unë rritem ekonomikisht, unë kërkoj me tepër nga bashkëpunëtorët dhe nga sponsorat, kjo shkon dhe me punën. Me rritjen profesionale, me rritjen ekonomike ndryshojnë dhe kërkesat.

Reklame

MANUSHI: Ku ke shpenzuar ti diçka, se ke menduar se do të ndihmojë për të pasur pak status?

NEVINA: Tek makina, por dhe makinën e kam marrë me bashkëpunim. Ka qenë arsye kryesore, që investova për të marrë makinën e re. Po nuk hynë tek të shtrenjtat. Krahasuar që mund të kisha marrë një të përdorur, mora një të re.