Ja si e përjashtonin dikur nga audicionet Ed Sheeran (VIDEO)

Sot është ndër këngëtarët më të suksesshëm dhe të famshëm, por në këtë video Ed Sheeran mund të shihet duke u refuzuar brutalisht nga Arlene Phillips ndërsa ai kërceu me ngathtësi me Justin Timberlake në një klip.

Ylli 29-vjeçar ishte 16 vjeç në video, duke bërë audicion për serinë muzikore ITV Britannia High së bashku me Pixie Lott dhe Zizi Strallen.

Reklame

Programi jetëshkurtër u transmetua në vitin 2008 dhe priste të rinj në audicione për klipe këngësh

Pjesëtarja e rreptë e jurisë Arlene udhëhoqi panelin gjykues pasi producentët kërkuan shkollat më të mira të artit skenik në Mbretërinë e Bashkuar për 140 talentet më të mirë. Arlene e përjashtoi Sheran menjëherë sapo pa lëvizjet e tij.