Ja si e përkujton babë Qerimi, djalin e tij Mujdin Aliun (video)

Advertisment

Para bustit të dëshmorit të kombit Mujdin Aliu, në Poroj të Tetovës po e përkujtojnë veprën e tij.

Në ditëlindjen e 46 të Heroit të Kosovës, babai Qerimi po mundohet të heq mallin me bashkëluftëtarin e të birit, Qahil Veselin.

Reklame

Tash e 20 vite nuk më ze vendi kur është ditëlindja e tij. Mundohem t’i takoj shokët e Mujdinit dhe të heq aq sa mundem mërzinë për të birin, thotë babë Qerimi,

në prononcimin ekskluziv për gazetën LAJM.