Ja si është gjendja me Covid në vendbanimet e Komunës së Tearcës

Numri i personave të prekur me virusin korona COVID-19 në komunën e Tearcës shkon në 88 prej të cilëve 25 janë aktiv, informon portali “tetova1” nga të dhënat e mara prej Shtabit Komunal.

Sipas vendbanimeve më shumë raste aktive ka në Tearcë dhe Odri nga 6 kurse Sllatina dhe Gllogja janë me zero raste.

Në vazhdim të dhënat për çdo fshat:
Nepreshten 6 (1 aktiv), Sllatinë 9 (0 aktiv), Tearcë 40 (6 aktiv), Përshefcë 9 (3 aktiv)
Gllogjë 1 (0 aktiv), Dobrosht 12 (4 aktiv), Nerasht 4 (4 aktiv), Odër 6 (6 aktiv), Leshkë 1 (1 aktiv) /tetova1/