Ja si është numri i të infektuarve në komunat rurale të Tetovës (VIDEO)

Kryetarja e Komunës së Tetovës Teuta Arifi ka njoftuar se në këtë komunë janë identifikuar edhe 5 burime të ri të infeksionjit me COVID19, andaj është shumë e rëndësishme që qytetarët të jenë shumë të kudesshëm dhe të respektojnë masat dhe rekomandimet e organeve kompetente shëndetësore.

Arifi apelon deri tek të gjithë qytetarët që të ndjekin mënyrën formale të trajtimit mjekësor, repsketivisht në rast nevoje të respektojnë protokolin shëndetësor duke u paraqitur tek mjekët amë dhe tek institucionet kompentente shëndetësore.

Komuna e Tetovës 29 (2 kane nderuar jete) , Komuna e Bogovines 26 (1 ka nderruar jete), Komuna e Tearces 5, Komuna e Zhelines 4 , Komuna e Bervenices 6 ( 1 ka nderruar jete) Komuna e Jegunovces 4.