Ja si janë rezultatet nga KSHZ

Advertisment

KSHZ ka dal me rezultatet përfundimtare jozyrtare ku ka treguar se nga sa vota dhe nga sa deputet kanë fituar.

Koalicioni Mundemi është i pari në vend me 46 deputet: 8 deputet në njësinë 1, 7 në njësinë 2, 9 në njësinë 3, 10 në njësinë 4, 8 në njësinë 5, 4 në njësinë 6.

Reklame

VMRO ka fituar 44 deputet edhe atë: 7 deputet në njësinë 1, 7 në njësinë 2, 10 në njësinë 3, 10 në njësinë 4, 8 në njësinë 5 dhe 2 në njësinë 6.

BDI ka fituar 15 deputet edhe atë: 2 në njësinë 1, 3 në njësinë 2, 3 në njësinë 5 dhe 7 në njësinë 6.

Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa kanë fituar 12 deputetë, edhe atë: 2 në njësinë 1, 3 në njësinë 2, 1 në njësinë 5 dhe 6 në njësinë 6.

Levica ka fituar 2 mandate: një në njësinë 1 dhe 1 në njësinë 3, ndërsa PDSH ka fituar vetëm një mandat në njësinë 6.

 

LSDM    VMRO      BDI      ALEANCA      LEVICA      PDSH
8           7              2          2                   1             0
7           7              3          3                   0             0
9          10             0          0                   1             0
10        10             0          0                   0             0
8           8             3          1                    0             0
4           2             7          6                    0             1
46       44            15        12                   2             1