Ja si mund të kaloni pa problem në kufirin e Maqedonisë, gurbetçari u tregon mënyrën se si (FOTO)

Advertisment
HTML Image as link

Të nderuar bashkëfshatarë dhe të gjithë ju gurbetçarë, po e bej një postim në lidhje me testin dhe çështjen e hyrjes në Maqedoni, të gjithë ju që më keni shkruajt po ju përgjigjem nëpërmjet këtij postimi.

Për të hy në Maqedoni është e thjeshtë duhet të keni testin PCR, dhe duhet të nënshkruani dokument 14 ditë për vetë izolim.

Reklame

Të gjithë gurbetçarëve ju uroj mirëseardhje në vendlindje. Ju përshëndes të gjithëve ??‍♂️