Ja si qeveria i pret shtetasit që po kthehen nga Berlini (FOTO)

Janë përgatitur tetë autubusë me të cilat po priten dhe do të transportohen shtetasit e Maqedonisë së Veriut të cilët do të arrijnë nga Berlini në ora 17:00 përmes aeroplanit.

“Autobusët janë deinfektuar brenda, janë përgatitur ushqime të thata dhe ujë, shoferi është me përgatitje të plotë sigurie. Siguruam transport deri tek Heteli “Car Samuil” në Strumicë, ku dhe do të akomodohen në karantinë në 14 ditët e ardhëshme”, thonë nga Qeveria.

Nga qeveria falenderojnë kolegët nga institucionet e tjera që punuan për kthim të sigurt dhe shpejtë të shtetasve tanë. Flaka