Jakimovski: Le të jetë kryeministri shqiptar, këtu s’ka asgjë të keqe

Stefçe Jakimovski në një emision në Kanal 5 tha se nuk ka asgjë të keqe që një shqiptar të jetë kryeministër dhe se kërkesa e BDI-së është legjitime.

Le të jetë kryeministri shqiptar, këtu nuk ka asgjë të keqe. Unë mendoj se ajo do të jetë e shëndetshme. Le të shohin të gjithë që duan të rrinë në shtëpi, të mos votojnë. Kjo nuk çon në binacionalizim, në binacionalizim çon nëse huazohen deputetët. Kërkesa e BDI-së për një kryeministër shqiptar është legjitime, vlerëson Jakimovski.