Jakupi e Osmani , “grabitin” medaljet në “Trofeun e Maqedonisë”

94

Dy karateistët shqiptarë nga Gostivari, Berat Jakupi dhe Doan Osmani e kanë mbyllur në mënyrën më të mirë të mundshme vitin 2018, duke fituar medalje në turneun ndërmkombëtar “Trofeu i Maqedonisë”.

Në këtë event, Berat Jakupi përfundoi në vendin e parë të seniorëve dhe “rrëmbeu” medaljen e artë.

Ndërkohë Doan Osmani u korrurëzua me medalje të argjendtë, që gjithsesi ishte suksese për të riun nga Gostivar, që këtë vit regjistroi shumë suksese në sportin e karates në vendin tonë dhe në arenën ndërkombëtare. (infosport)