Jam shqiptar nga Maqedonia, por sot uroj të fitojë Kosova në Shkup!

Shtetësia është tjetër gjë, përkatësia kombëtare tjetër… Këto koncepte i ngatërrojnë vetëm ata, të cilët nuk dinë çka janë…

Unë jam shqiptar dhe e dua verberisht kombin tim. Gjaku nuk bëhet ujë, as ndjenjat nuk janë mall që shiten lirë në pazar.

Reklame

Sot unë jam për Kosovën dhe uroj me zemër të korrë fitore në Shkup!

Ëndërr e kam që Kombëtaren e Kosovës ta shoh në Kamionatin Evropian. Kujtoj se edhe të parët tanë do të gëzohen në varr, sepse, sa ishin gjallë, nuk e përjetuan ëndrrën e tyre shekullore për një Kosovë të lirë dhe të pavarur…

Forca djema! Na bëni krenarë! (Arbër Çeliku)