JANË GJETUR DHE IDENTIFIKUAR TË GJITHË UDHËTARËT E AUTOBUSIT QË UDHËTUAN ME DY PERSONAT E INFEKTUAR ME KORONAVURISUN

Janë gjetur dhe siguruar të gjithë udhëtarët e autobusit në të cilin kanë udhëtuar edhe dy personat nga Dibra të cilët mbrëmë rezultuan pozitiv në koronavirusin.

Sipas disa mediumeve, në autobus kishte 14 udhëtar nga rajoni i Pollogut, 12 nga Gostivari dhe dy nga Tetova.

Reklame

Ministri Filipçe mbrëmë deklaroi se rrezik më të madh kanë udhëtarët të cilët kanë qëndruar të ulët në 3 radhët e para të ulësve dhe 3 të pasmet. /SHENJA.