Janë shëruar 91 përqind e punonjësve shëndetësor që ishin infektuar me Covid19

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe në profilin e tij në Facebook shkruan se 91 përqind e punonjësve të kujdesit shëndetësor që ishin infektuar me Covid-19 tani janë shëruar plotësisht.

“I uroj për guximin dhe angazhimin e tyre. Të tjerëve u uroj shërim sa më të shpejtë”, shtoi Filipce në njoftim.

Reklame

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe në profilin e tij në Facebook shkruan se 91 përqind e punonjësve të kujdesit shëndetësor që ishin infektuar me Covid-19 tani janë shëruar plotësisht.

“I uroj për guximin dhe angazhimin e tyre. Të tjerëve u uroj shërim sa më të shpejtë”, shtoi Filipce në njoftim.