Janë shqiptuar 264 vendime për izolim, 52 persona kanë nënshkruar deklaratë për vetizolim

Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit ndaj 264 personave janë shqiptuar vendime për izolim, ndërsa 52 njerëz kanë nënshkruar deklaratë për vetizolim.

Nga ana e nëpunësve policor janë kryer kontrolle te persona në izolim dhe vetizolim dhe janë evidentuar nga një person që nuk e kanë respektuar masën e izolimit dhe vetizolimit.

Reklame

Poashtu, lidhur me masën e mosmbajtjes së mbrojtjes personale në fytyrë janë regjistruar gjithsej 562 shkelje. fab/