Japonia siguron ushqim hallall dhe vende për f alje në shkolla e supermarkete (Video)

Në Japoni në çdo objekt, shkolla hipermarkete, stacione të ndryshme, nga janari viti 2020 do të ketë hapësirë për t’u falur apo do të ketë vendfalje, si dhe do të ofrohet ushqim hallall në shumicën e restauranteve.