Jeff Bezos fitoi 8.4 miliardë dollarë në një ditë!

Kreu i Amazon, Jeff Bezos, tashmë njeriu më i pasur në botë, ka vendosur një rekord të ri për pasurinë neto personale duke shkuar në 211 miliardë dollarë.

Bezos, 57 vjeç, fitoi 8.4 miliardë dollarë në vlerë neto vetëm të martën, sipas Indeksit të Miliarderëve Bloomberg, ndërsa aksionet e Amazon u rritën me 4.7 përqind.

Reklame

Ndërkohë, CEO i Tesla, Elon Musk, e ka parë pasurinë e tij të bjerë dhe tani ka vetëm 181 miliardë dollarë, i renditur në vendin e dytë.

 

Ndërsa aksionet e Tesla-s kanë rënë gati 10 përqind deri më tani këtë vit, aksionet e Amazon kanë vazhduar të rriten, me 15.4 përqind që nga 1 janari