Jep d orëheqje neurokirurgu i vetëm në spitalin ‘8 shtatori’

Dr. Sllobodan Damjanovski, neurokirurgu i vetëm në spitalin “8 shtatori” ka dhënë dorëheqje, përcjell sakamdakazham.mk.

Damjanovski dha dorëheqje dhe është punësuar në “Sistina”, përcjell portali, duke u mbështetur në deklarata nga kabineti i ministrit të shëndetësisë Venko Filipçe, nga ku kanë shtuar se janë në bisedime për marrjen e kuadrit të ri adekuat që do të vinte si zëvendësim i Damjanovskit.