Jepet dyqani në zemër të Shkupit pa qera

Advertisment

Në Qendrën Tregtare të Shkupit jepet një dyqan pa qera. Dyqani që është në zemrën e Shkupit është 35 katrorë.

Mediumet kanë kontaktuar me pronarin i cili ka thënë se dyqani qëndron mbyllur disa muaj, pasi ka dështuar biznesi i qiraxhinjve të mëhershëm.

Reklame

Pronari kërkon nga qiraxhiu të paguajë vetëm harxhimet mujore si dhe paushallin vjetor prej 200 eurove për mirëmbajtjen e Qendrës Tregtare.