Jetmira Dervishi, femra e parë shqiptare me licencë evropiane në sferën e karatesë

Sot 6.02.2020 ne Budapest te Hungarise pas provimeve tre ditore teorike dhe praktike para Komisionit Evropian te gjyqtareve te perbere nga Spanjol, Norvegjez, Danez, Italian, Finlandeze, Gjermane, Turk, Kroate dhe Serb, u kumtuan rezultatet dhe Jetmira Dervishi arriti me sukses te merr licencen evropiane si gjyqtare e karatese…

Suksesi i saj eshte edhe sukses per klubet tona, per popullin tone dhe per tere shtetin qe ajo do ta perfaqsoj neper evenimente te ndryshme me karakter ndekombetare.

Urime dhe te prifte e mbara trenjere!