Jo vetëm ajo, por edhe vajzën e ka kaq të bukur (FOTO)

Duda Balje ish deputetja e Grupit 6+ po vazhdon ta ketë simpatinë e popullit ani pse nuk do jetë më pjesë e parlamentit.

Puna dhe angazhimi saj gjatë kohës sa ishte pjesë e kuvendit e kanë bërë një deputete mjaft të dalluar, shkruan “Kosovarja”.

Ajo përherë është shquar si deputetja më e bukur dhe më seksi në kuvend, gjë të cilën e tha edhe Milaim Zeka në një intervistë kur u pyet se cila është deputetja më seksi në kuvend, kështu duke thënë emrin e Duda Baljes.

Por, të bukur si veten ish deputetja e paska edhe vajzën.

Eh, po s’kanë thënë kot se dardha pik nën dardhë./Kosovarja