Jonida Maliqi lë “nam” para konkurrimit në Eurovision (VIDEO)

38

Këngëtarja e njohur Jonida Maliqi do të përfaqësojë Shqipërinë në festivalin më të madh evropian ‘Eurovison’ që zhvillohet në Izrael.

Jonida Maliqi merë pjesë në këtë festival me këngën “Ktheju tokës” me muzikë dhe poezi të Eriona Rushitit.

Ajo ka dhënë një intervistë para konkurrimit
Por, anglishtja e saj nuk është edhe aq e mirë.

 

Për këtë arsye, në rrjet ka plasur gallata, dhe kanë kujtuar rastin e Eneida Tarifas, e cila po ashtu u kthye në “fenomen” për anglishten e saj.