Ju qëndrojn duart gjithmonë të ftohta? Ja arsyeja

49

T’i kesh duart e ftohta gjatë dimrit, apo gjatë kohës kur keni ftohtë është normale. Mirëpo, disa njerëz i kanë duart të ftohta gati gjatë gjithë kohës.

Trupi ka aftësi ta bëjë rregullimin e temperaturës, me anë të qarkullimit të gjakut, prandaj nëse e keni këtë problem dhe ju shfaqen edhe njolla në trup atëherë diçka nuk është në rregull.

Qarkullimi jo i duhur i gjakut në trup, mund të jetë si pasojë e ndonjë problemi apo ndonjë sëmundje tjetër.

Disa nga këto probleme të cilat janë të lidhura me duart e ftohta janë:
Anemia, Diabeti, Lupusi, Morthi, Sëmundja e Birgerit