Ka kujdesin më të mirë shëndetësor në Europë, ky është vendi më i sigurt në botë për turistët

Siguria është një shqetësim kryesor për turistët britanikë që kërkojnë pushime këtë verë. Hulumtimi i ri nga Këshilltari i Forbes ka gjetur vendet më të sigurta për të udhëtuar.

Studimi shqyrtoi cilësinë e kujdesit shëndetësor, shkallën e vjedhjeve dhe vrasjeve për të gjetur një pikë sigurie për çdo komb.

Vendet më të sigurta

Zvicra
Sllovenia
Portugalia
Austria
Gjermania
Spanja
Çekia
Italia
Holanda
Danimarka

Vendi më i sigurt për turistët britanikë këtë verë është Zvicra, e njohur për peizazhet e saj mahnitëse natyrore.

Zvicra kishte kujdesin shëndetësor më cilësor nga të gjitha vendet e anketuara dhe u rendit e gjashta kur ishte fjala për cilësinë e ujit të banjës. Studimi shqyrtoi gjithashtu nivelet e ndotjes dhe Zvicra kishte ajrin e 10-të më të pastër nga të gjitha vendet e anketuara.

Destinacionet e njohura përfshijnë qytetet kozmopolite të Gjenevës dhe Cyrihut, si dhe liqenet e vendit.