Ka nd ërruar jetë ish ushtari i UÇK-së Emin Rexha

59

Të afërt të ish ushtarin të UÇK-së kanë lajmëruar në rrjetin social në Facebook se Emin Rexha ka nd ërruar jetë! Ata mr dhimbje të th ellë ndajn lajmin me shokët e idealit, familjarët dhe miqt.

“Të nderuar bashkëluftëtar të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës , me k eqardhje ju informojë që sot ka nd rruar jetë Emin Rexha , pjestari i UÇK’së!

I përjetshëm qoftë kujtimi për ty Emin Rexha!”/PaCensurë