Ka ndërruar jetë ikona e muzikës shqipe, Nexhmije Pagarusha

Sot pas një sëmundje të gjatë ka ndërruar jetë ikona e muzikës shqiptare,Nexhmije Pagarusha.

Ka lindur me 07 maj të vitit 1933 në Malishevë të Kosovës. Pagarusha ka ndërruar jetë në moshën 86 vjeçare.

Këngëtarja e shumë hiteve për shumë vite vuante nga një sëmundje e rëndë që një kohë.

Nexhmije Pagarusha e njohur si një grua e cila gjatë gjithë karrierës së saj i ka shërbyer me nder dhe dashuri atdheut të saj përmes artit.