Ka ndërruar jetë kirurgu nga Shtipi që ishte infektuar me Covid-19

Kirurgu nga Shtipi, Gjorgji Denkov (67) ka ndërruar jetë pas mjekimit disa ditor në Shtip dhe në Shkup, si pasojë e korona virusit.

Ai paraprakisht ka pasur probleme të tjera shëndetësore, por kur javën e kaluar i është përkeqësuar gjendja, ka qenë disa orë në kontroll në spitalin klinikë në Shtip, ndërsa më pas është transferuar në Shkup, ku është vërtetuar se është pozitiv me korona virus.

Reklame

Kirurgu është viktima e 9 nga fusha e medicinë në kovid pandeminë.

Për vdekjen e kirurgut ka konfirmuar familja e tij, e cila ka ordinancë stomatologjike në Shtip./Portalb.mk