Ka ndëruar jetë artisti dhe humanisti i njohur gostivaras, Ali Imeri.

Advertisment

Gjatë ditës së djeshme ka ndëruar jetë artisti i njohut gostivaras Ali lika. Ai përpos që ka qenë i njohur në të gjitha skenat, festivalet dhe odat shqiptare, ka qenë edhe një mbështetje e fortë për nevojëtarët. Aksionet humanitare për të u bënë përditshmëri ndërsa nuk mungonte në asnjë namaz edhe në Xhami.