Ka ndëruar jetë mësuesi i njohur nga Tearca, Nexhat Sadullai

85

Mbrëmë me 11.01.2019 reth ores 19:00 h ka ndëruar jetë mësuesi i nderuar i shumë gjeneratave të nxënësve të Tearcës, Nexhat Sadullai.
Varimi i të ndjerit do të të bëhet sot me 12.01.2019 mbas namazit të Iqindisë ne Varezat e Tearcës.

Me Rrespekte, Erolli dhe mbare familja Sadullai .
Ngushllime për familjen Sadullai