Ka përfunduar masterin, por bën muzikë në rrugë, ukrainasi lumturinë po e kërkon në Maqedoni (VIDEO)

Këto janë tinguj që ndoshta kurrë nuk i keni dëgjuar më parë. Ato dalin nga instrumenti i quajtur Hapi Drum, të cilit po i bie një djalë 27 vjeçar me prejardhje nga Ukraina.

Emrin e ka Roman, ndërsa ka përfunduar studimet master për drejtësi. Ka tre vjet që është larguar nga shtëpia dhe ka vizituar 30 shtete.

Reklame
HTML Image as link Reklamë:
Qries