Kadyrov kërcënoi Zelenskin: Dorëzohu ose je i mbaruar!

Ramzan Kadyrov i dërgoi një mesazh kërcënues presidentit ukrainas Volodymyr Zelensky.

Udhëheqësi çeçen postoi një video në kanalin e tij Telegram duke paralajmëruar Zelenskin “të dorëzohet ose të jetë gati”. Kadyrov i tha Zelenskit të dilte me duar të ngritura dhe të thoshte se po dorëzohej.

“Do të shihni një operacion të vërtetë special në të cilin të gjithë do të ikin, jo vetëm nga qytetet por edhe nga Ukraina. Hymë në zonën industriale, depërtuam mbrojtjen e parë. Trupat tona mbërritën dhe sapo dolëm, vramë katër persona. “Të tjerët ikën dhe i bërtitën nënës së tyre në rusisht,” tha Kadyrov.

“Ky eshte vetem fillimi”

“Në të ardhmen shumë të afërt, forcat ruse do të përdorin taktika të reja dhe do të arrijnë rezultate më efikase dhe më të shpejta në kryerjen e operacioneve speciale çdo ditë.” “Si konfirmim të deklaratave të mia, unë do të publikoj video dëshmi të shkatërrimit të nazistëve dhe djallit,” kërcënoi Kadyrov.

“Ky është vetëm fillimi… prit surpriza!”, tha ai.