Kafenetë dhe restorantet do të rihapen në tre faza (VIDEO)

Advertisment

Shumë njoftime, premtime dhe supozime, por pothuajse asnjë fjalë zyrtare nga autoritetet, se kur do të hapen restorantet dhe kafenetë dhe në çfarë kushtesh. Alsat mëson se në Ministrinë e Ekonomisë, po hartohen rregullat, sipas të cilave kafenetë, restorantet dhe baret do mund t’i mirëpresin klientët.

Përsëri, megjithëse nuk kemi marrë konfirmim, mësojmë se që nesër masat e dakorduara midis hotelierëve dhe ministrisë përkatëse do të jenë në agjendën ditore të seancës qeveritare. Edhe hotelierët sot nuk donin të flisnin para kamerave për të mos i dëmtuar negociatat me qeverinë.

Reklame

Por, këto janë kërkesat e tyre nga të cilat nuk tërhiqen: