Kallabllak në Tabanoc dhe Bogorodicë, pritjet deri 1 orë

Intenziteti i trafikut rrugor jashta qyteteteve sot është rritur, shkaku i vikendit dhe një kthimit të mërgimtarëve në vendet e tyre të punës .

Në Tabanoc koha e pritjes për të dal jashtë shtetit shkon më shumë se 1 orë, ndërsa në Bogorodicë deri në 40 minuta. Në pikat tjera kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka shumë ngarkesa.