Kallashi flet për ofertën e Vetëvendosjes (VIDEO)

Donjeta Kosumi e njohur si ‘Kallashi’ në emisionin n’Kosov show me Shpetim Deskun pas shumë gjërave ka folur edhe rreth nje oferte qe ka pasur nga Vetevendosja kur ka qene vallatere ne Prizren.

Ajo gjithashtu thotë se do të respektonte regullat dhe do të qendronte në karantinë shtetrore nese eshte nevoja.

Reklame

VIDEO: