Komenti i ‘Sheqës’ për Meliza Haradinajn që bëri bujë në Kosovë (FOTO)

Meliza Haradinaj-Stublla dje ka dhënë dorëheqjen nga pozita e kryediplomates dhe nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK).

Dorëheqja e saj është komentuar dukshëm në rrjetet sociale.

Ndërsa më vonë në një postim në rrjetin social Facebook, aktori Mensur Safqiu i njohur si “Sheqa” nga seriali “Egjeli” ka komentuar, duke thënë se kalon në Vetëvendosje.

“Kalon ne VV!”, ka komentuar Safqiu në një postim.

Sipas Lekajt, vendimi për dorëheqjen është i ngutshëm dhe ka ardhur në një moment jo të përshtatshëm.

Kjo pasi që, sipas tij, një veprim i tillë është dashur të merrej atëherë kur racionaliteti vendoset mbi emocionet personale.