Kamioni rrëshqet dhe del nga rruga afër fshatit Rosomani

Një kamion ka rrëshqitur duke dalë nga nga rruga gjatë mbrëmjen e djeshme afër fshatit Rosoman në Ribarci, aksidenti mundë të ketë ndodhur për shkak të rrugëve me dëborë, konfirmoi Veroljub Dodevski, zëdhënësi i SPB-Veles.

Dodevski sqaroi se askush nuk është lënduar, vetëm se është shkaktuar dëm material.