Kandidatët e propozuar nga ASH dega Bogovinë (foto)

Mbrëmë në Kuvendin e Aleancës për Shqiptarët Dega Bogovinë, u zgjodhën kandidatët e mundshëm për deputet të propozuar nga kuvendi i kësaj dege.

Mesir Selimi
Semire Nesimi – Ansamblea e Gruas
Ismail Ferati
Jeton Imeri – FRASH

Reklame

Kuvendin e nderoi edhe Kryetarja e Asamblesë së Gruas e Aleancës për Shqiptarët, Arta Toçi si dhe Kryetari i Komunës së Bogovinës, Albon Xhemaili.