Kandidatet e propozuar nga ASH dega Dollnen

Dega e Aleancës për Shqiptarët (ASH) në Dollnen ka propozuar kandidatët për listën për deputetë të kësaj partie.

Bëhet fjalë për këto emra: Mr.Ph.Bajram Aliu. prof. Afedin Avmeti, Ava Fazlioska-studente si dhe emra tjerë. Nga parti këtyre ditëve pritet të rrumbullakësojnë listat për deputetë për zgjedhjet e 12 prillit.