Kandidatet e propozuar për deputet nga ASH dega Dollnen (FOTO)

Dega e Aleancës për Shqiptarët (ASH) në Dollnen ka propozuar kandidatët për listën për deputetë të kësaj partie.

Bëhet fjalë për këto emra

Reklame

Mr Ph Bajram Aliu

prof  Afedin Avmeti,

Ava Fazlioska studente si dhe emra tjerë.

Nga parti këtyre ditëve pritet të rrumbullakësojnë listat për deputetë për zgjedhjet e 12 prillit.