Kandidati për kryeministër Naser Zyberi, sot do të vizitojë qytetin e Tetovës

Kandidati shqiptar për kryeministër Naser Zyberi, SOT ( e Premte, 26.06.2020)

do të vizitoj qytetin e Tetovës ku së bashku me rininë e këtij qyteti do të vizitojë bizneset e vogla në Tetovë dhe do të realizojë takime me sipëmarrësit.

Reklame

Pas vizitës, në ora 13.30 para Pallatit të Kulturës do të jap deklaratë për media, ndërsa më pas do të bëjë Homazhe te Varrezat e Dëshmorëve në Tetovë dhe në varrin e Abdurahman Alitit, ish Kryetarin e PPD-së.