Kandidati për Kryeminstër shqiptar Naser Ziberi nisi fushatën në Çarshinë e Shkupit (FOTO)

Kandidati për Kryeministër shqiptar Naser Ziberi, nis fushatën me rininë në zemrën e Shkupit në Çarshinë e vjetër.

Atmosferë shumë pozitive për një fushatë tē mbarë për fitore të madhe historike, Kandidati për Kryeministër bashkë me rininë nisën fushatën në Çarshinë e Vjetër. Takime me pronarët e dyqaneve, mikëpritja e tyre e ngrohtë dhe besimi për platformën historike dëshmon se kemi përkrahjen e duhur dhe bashkë do t’ia arrijmë qëllimit!

Reklame

Na priftë e mbara!