Kandidatja për deputete u kërkon shqiptarëve para që të futet në Kuvend

I/e dashur mik/e!

Unë jam duke garuar në zgjedhjet e ardhshme për Kuvendin e Shqipërisë. Për herë të parë, një grua myslimane praktikante do të ulet në karrigen e ligjvënësit, në institucionin më të lartë të vendit. Që zëri ynë të dëgjohet nga çdokush që do të donte të përfaqësohej nëpërmjet kandidaturës time, është e rëndësishme të bashkojmë energjitë dhe kapacitetet tona.

Prandaj më nevojitet ndihma juaj për ta përmbushur me sukses këtë mision! Për të më mundësuar këtë rrugëtim, për të ngritur/forcuar zërin tonë në parlament në dobi të komunitetit tonë, mirëpres mbështetjen tuaj në llogarinë bankare më poshtë:

Banka: Credins Bank
Mbajtësi i Llogarisë: Anduena Qemal Qefalia
Nr. i Llogarisë: 00001500343
IBAN: AL25 2121 1401 0000 0000 0150 0343
SWIFT: CDISALTRXXX

Me mirënjohje të thellë, Anduena Qefalia