Kaos në aeroportin e Shkupit, anulohen fluturimet drejtë Stambollit, udhëtarëve: Shkoni në shtëpi.. (Foto)

mde
Advertisment

Një aksident në aeroportin Sebiha Gokce të Stambollit që ka ndodhur sot ku aeroplani është ndarë në dy pjesë ka shkaktuar kaos edhe në aeroportin e Shkupit, shkruan gazeta KOHA.

Shkak i këtij aksidenti janë anuluar të gjitha fluturimet nga Shkupi drejtë Stambollit.

Reklame

Ndërkohë që udhëtarët që janë në aeroportin e Shkupit nuk kanë marrë asnjë rrugëdalje se si do të udhëtojnë drejtë Turqisë derisa sipas burimeve brenda udhëtarëve që presin, atyre ju është thënë që të kthehen nëpër shtëpi pasiqë nuk ka fluturim drejtë Stambollit.

Megjithatë është e padrejtë veçanërisht për udhëtarët që nuk janë shtetas të Maqedonisë që presin për udhëtim drejtë Stambollit pasiqë kompanitë përkatëse duhet që të sigurojnë fletje dhe ushqim për gjithë pasagjerët. (koha.mk)